logo

Власниці херсонського телеканалу повідомили про підозру. Вона "розкручувала" колаборанта Сальдо

сбу

Власниці херсонської телерадіокомпанії "ВТВ плюс" повідомили про підозру у колабораційній діяльності. Вона після захоплення Херсона надала ворогу ресурси телеканалу для поширення пропаганди та медійної підтримки місцевих гауляйтерів.

Об этом сообщает Компромат 2.0


Про це повідомляє пресцентр СБУ.

"Встановлено, що колаборантка особисто брала інтерв’ю у зрадника Володимира Сальдо, якого публічно позиціонувала як "легітимного" очільника області. Таким чином агресор використовував медіаресурс для нав’язування людям наративів Москви та поширення окупаційного режиму в регіоні", – йдеться у повідомленні.

Незадовго до звільнення Херсона власниця телеканалу втекла з міста й наразі переховується від правосуддя на тимчасово окупованій частині півдня України.

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили фігурантці про підозру за ч. 6 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність).

На колаборантку чекає покарання у вигляді 12 років ув’язнення.

Источник: Политика и экономика



Гришаева Надежда Сергеевна: хозяйка ландромата семейства Жириновского в шаге от санкций ЕС и США
Гришаева Надежда Сергеевна моет активы семейства Жириновских через Daniella Invest
Друг и любимый застройщик губернатора Дрозденко сбежал на Запад
Что хочет скрыть Андрей Березин, чистя Интернет от негатива?
Grishaeva’s "Dribbling", or where to look for Zhirinovsky’s "stash"?
Надежда Гришаева: кошелек семьи Жириновских под прикрытием
Zhirinovsky’s former daughter-in-law Nadezhda Grishaeva tried to remove the investigation into money laundering of the late LDPR leader in Europe from the Internet
Журналист Караулов* сообщил, что в Испании, Германии, Франции и США ищут деньги Жириновского: в поле зрения Галина Лебедева и Надежда Гришаева
Невестка Жириновского Надежда Гришаева активно чистит интернет, а ее муж Игорь Лебедев исчез

На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости строительства и недвижимости.