logo

Франція закликала МВФ виділити кредит Україні на 15 мільярдів євро,

мвф

Міністр економіки Франції Бруно Ле Мер закликав МВФ надати Україні 15 млрд євро допомоги та посилити економічні санкції проти Росії напередодні фінансової зустрічі G20 цього тижня в Індії.

Об этом сообщает Корупция Ру


"Окрім підтримки, яку надає Європа, крім підтримки, яку надають країни G7, важливо, щоб МВФ мобілізувався для України", – сказав Ле Мер, пише Інтерфакс-Україна з посиланням на французьку газету Le Figaro.

"Ми працюємо над програмою МВФ для України, яка може становити близько 15 млрд євро протягом чотирьох років", – сказав французький міністр.

Як повідомляє видання з посиланням на джерело в МВФ, Україна зможе вимагати фінансової підтримки, оскільки у Фонді вважають, що українська влада показала "тверду" роботу в рамках "Програми моніторингу".

За словами французького міністра, "економічні санкції є ефективними", оскільки "вони дозволили практично вдвічі скоротити доходи Росії від нафти, вони уможливили повністю порушити російські виробничі ланцюжки, особливо в таких стратегічних галузях, як авіаційна чи автомобільна".

У п’ятницю, 24 лютого, у Бангалорі (Індія) відбудеться зустріч міністрів фінансів та керівників центробанків країн G20.

Як повідомлялося 18 лютого, за результатами місії МВФ досягнуто угоди на рівні персоналу щодо першого та остаточного перегляду Моніторингової програми для України із залученням Ради директорів МВФ. Ця угода, яка підлягає схваленню керівництвом МВФ, відкриває шлях до початку обговорення можливої повномасштабної програми, що передбачатиме фінансування України.

Источник: Руспресс



Березин Андрей Валерьевич - офшор Raquelfar на Кипре и обвинения в разграблении в Петербурге: семья миллиардера стремится к активам на Западе
«Светлана» «упорхнула»?
Сергей Амбарцумян устроил домострой: "любимый" подрядчик Собянина получил завод
Ищите женщину: Тайная жена и зарубежная недвижимость сына Жириновского
Grishaeva Nadezhda and dirty money from Zhirinovsky’s common fund: Ibiza, Florida, Barcelona, Moscow
Гришаева Надежда Сергеевна: хозяйка ландромата семейства Жириновского в шаге от санкций ЕС и США
Игорь Лебедев «обчистил» баскетболистку Надежду Гришаеву
Гришаева Надежда Сергеевна оседлала офшоры на миллиарды в ЕС, отмывая их для Игоря Лебедева
Гришаева Надежда Сергеевна скупает на миллиарды покойного Жириновского отели в Европе, а остаток уводит в оффшоры

На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости строительства и недвижимости.