logo

Третій за півтора роки топменеджер російського "Лукойлу" помер за загадкових обставин

некрасов

24 жовтня у віці 66 років помер голова ради директорів "Лукойлу" Владімір Некрасов. За попереднім висновком лікарів причиною смерті Некрасова стала гостра серцева недостатність.

Як пише The Moscow Times, Некрасов став третім за півтора року померлим топменеджером "Лукойлу".

1 серпня минулого року з вікна Центральної клінічної лікарні в Москві випав Равіль Маганов – віцепрезидент та попередній голова ради директорів компанії. Некрасов був призначений на цю посаду замість Маганова 1 вересня 2022 року, але протримався лише трохи більше року на чолі компанії, яка видобуває кожен п’ятий барель у Росії.

У травні 2022 року в Митищах помер колишній віцепрезидент, начальник головного управління постачання та продажу "Лукойлу" Александр Субботін. За даними Mash, смерть настала під час невдалого сеансу у шаманів, де Субботіна за допомогою отрути жаби намагалися вилікувати від проблем з алкоголем.

Усього ж з 2022 року померло не менше дев’яти високопоставлених топменеджерів нафтогазової галузі – головного джерела експортних доходів для російської економіки, яке приносило до війни кожен другий долар у країну.

У січні 2022 року в елітному селищі Ленінградської області знайшли мертвим 60-річного голову транспортної служби "Газпром інвест" Леоніда Шульмана. Через два місяці, в березні, у Ленобласті виявили тіло заступника гендиректора єдиного розрахункового центру "Газпрому" з корпоративної безпеки Александра Тюлякова.

Ще через місяць у московській квартирі знайшли тіла Владислава Аваєва, колишнього віце-президента "Газпромбанку", а також його дружини та дочки. Трохи пізніше в Іспанії виявили мертвими колишнього топменеджера "Новатека" Сергєя Протосеню, його дружину та дочку.

У липні 2022 року в елітному котеджному селищі біля Фінської затоки знайшли тіло 61-річного Юрія Воронова – гендиректора транспортної компанії "Астра Шиппінг", яка, зокрема, працювала на арктичних підрядах "Газпрому".

У лютому 2023 року в підмосковному будинку було знайдено мертвим колишнього нафтового магната В’ячеслава Ровнейка. Співвласник бельгійської нафтотрейдингової компанії Nafta (B) N.V. та гендиректор Міжрегіонального паливного союзу, Ровнейко сколотив капітал на енергетичному ринку ще у 90-х, а потім створив Urals Energy разом із зятем Бориса Єльцина Леонідом Дяченком.

Автор: Галина Ялівець



Беглый собственник обанкротившегося Евроинвеста Березин Андрей Валерьевич потратил миллион долларов на зачистку интернета: что пытается скрыть?
Евроинвест Березина дышит на ладан: обыски в обанкротившейся компании сменились серией арестов
Гришаева Надежда Сергеевна начала масштабную зачистку интернета: в чем причина?
Found the "key" to the empire of Nadezhda Grishaeva and the Zhirinovsky family
"Дриблинг" Гришаевой, или где искать "заначку" Жириновского?
Гришаева Надежда Сергеевна: хозяйка ландромата семейства Жириновского в шаге от санкций ЕС и США
Three-point shot by Nadezhda Grishaeva. Mass schematization of the Zhirinovsky Jr. family for the sake of huge profits
Невестка Жириновского Надежда Гришаева активно чистит интернет, а ее муж Игорь Лебедев исчез
Как покойный Жириновский применял к партии либерально-денежный подход и причем тут его невестка Гришаева

На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости строительства и недвижимости.